Kritikusmentorálás – eredményhirdetés

2017-05-31

Köszönjük, hogy ennyien megtiszteltek minket a bizalmukkal! Független kritikus-mentorálási pályázatunkra több, mint negyven jelentkezés érkezett, ezért a megfontolt döntés érdekében a döntéshozatal kissé elhúzódott, elnézést érte.

A Színház folyóirat szerkesztősége és lapunk közeli munkatársai most tizenhárom jelentkező számára tudnak folyamatos mentorálást biztosítani a következő egy évben, és idővel publikálási lehetőséget is. Ugyanakkor senkit sem szeretnénk eltántorítani a kritikusi munkától azok közül, akik jelentkeztek, és reméljük, hogy a jövőben valamilyen formában tudunk számukra is képzést biztosítani.

A felvételt nyert mentoráltak névsora:

Albert Dorottya, Becsey-Imreh Noémi, Béres Zsuzsa, Dézsi Fruzsina, Mátyás Viktória, Megyeri Léna, Nagy Klára, Németh Fruzsina, Őri Eszter, Sorbán Csenge, Szemerédi Fanni, Tóth Tamara, Vagdalt Krisztina.

A mentorok névsora:

Boros Kinga, Fuchs Lívia, Herczog Noémi, Kovács Bálint, Kovács Natália, Králl Csaba, Miklós Melánia, Urbán Balázs, Papp Tímea, Rádai Andrea, Tompa Andrea.

 

 

Ha teheted, támogasd a munkánkat bankkártyás fizetéssel vagy átutalással, hogy az 55 éves Színház folyóiratnak ne csak múltja, hanem jövője is legyen.