Kedves Olvasók!

Valaminek a kezdete, valaminek a vége – így üzen a SZERK.
2016-04-27

Hosszú hónapok munkája után végre megújult a honlapunk.

A sors iróniája, hogy épp most értünk ennek a folyamatnak a végére: most, amikor úgy tűnik, hogy a Színház mint nyomtatott lap menthetetlen helyzetbe került (a nyomtatott lap kiadása a júniusi duplaszám után bizonytalan ideig felfüggesztődik).

Mindent megteszünk azért, hogy a szinhaz.net tovább tudjon működni (ami természetesen nem helyettesíti a lapot), hogy az új szerkesztőség szellemiségének és az általuk létrehozott értékeknek teret adhassunk a neten.

Az új honlapra emellett a biztonságos és megbízható működés miatt is szükség volt, de ezzel együtt igyekeztünk egy olyan felületet kialakítani, ami könnyedén, élvezetesen és kényelmesen használható. A SZÍNHÁZ kezdetéig, egészen 1968-ig visszanyúló, hatalmas archívumunk átköltöztetése még hátravan, addig is elérhető lesz a régi honlapunk, ugyanez vonatkozik a csak a szinhaz.net-en megjelent cikkekre is.
Bízunk benne, hogy azt a kis teret, ami jelenleg maradt nekünk, minél szélesebbre ki tudjuk tágítani, közösen együtt gondolkodva a színházról…

Ha teheted, támogasd a munkánkat bankkártyás fizetéssel vagy átutalással, hogy az 55 éves Színház folyóiratnak ne csak múltja, hanem jövője is legyen.